Expat blog Croatia  Register now

Srsck

 Latest posts on Srsck

Pan: Recensie  Posted on 11/23/2015
Hoi! Laatst ben ik naar de film Pan geweest met Moederlief, Zoontjelief en Krumlov. Ik had hem wel leuk verwacht, … Lees verder → Het bericht Pan: Recensie verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Hoe leg je de terreurdreiging uit aan kinderen  Posted on 11/21/2015
Het is jullie niet ontgaan dat het behoorlijk stil was op Srsck. Ik had een tante Sidonia moment. Kennen jullie … Lees verder → Het bericht Hoe leg je de terreurdreiging uit aan kinderen verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Throwbackthursday op zondag: Stoppen met roken  Posted on 11/08/2015
Mijn eerste sigaret smaakte niet. Ik was 16 en ik heb geen flauw idee wat mij bezielde om die eerste … Lees verder → Het bericht Throwbackthursday op zondag: Stoppen met roken verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Spellen: Levensweg junior  Posted on 11/06/2015
Ik houd van bordspellen. Vooral als het buiten koud is en dan lekker gezellig met zijn allen een bordspel doen. … Lees verder → Het bericht Spellen: Levensweg junior verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Stedentrip Kidstip: Bremen in Duitsland  Posted on 11/04/2015
Op vakantie naar Bremen met je kinderen? Elke stad heeft haar eigen charme. De ene stad zal misschien fijner zijn voor … Lees verder → Het bericht Stedentrip Kidstip: Bremen in Duitsland verscheen eerst op SRSCK.
Read more
10 random weetjes over Nintendo  Posted on 10/30/2015
Sinds hij vijf is, is Zoonlief een groot Mario Bros fan maar ook andere Nintendo games en Nintendo personages vindt … Lees verder → Het bericht 10 random weetjes over Nintendo verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Top 15 leuke meidenfilms  Posted on 10/28/2015
Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n meisjesachtig meisje maar soms heb ik zin om gewoon even te chillen bij een cliché … Lees verder → Het bericht Top 15 leuke meidenfilms verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Dochterliefs Dagboek #3:  Posted on 10/25/2015
Lief dagboek, Deze week had ik vakantie! Ik heb van alles gedaan, maar de laatste paar dagen vooral gechilld. Vandaag … Lees verder → Het bericht Dochterliefs Dagboek #3: verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Hoe leg je vluchtelingen uit aan kinderen  Posted on 10/24/2015
‘De vluchtelingen’ zijn al weken, maanden, dagelijks in het nieuws. Ik merk wel aan Krumlov dat het voor hem een … Lees verder → Het bericht Hoe leg je vluchtelingen uit aan kinderen verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Show all posts (10) 

 Comments

  Expatriate health insurance Croatia
  Free advice and quotation service to choose an expat health insurance in Croatia.
  >> Click here
  Travel insurance Croatia
  Don't worry and travel happy across Croatia.
  >> Click here
  Moving to Croatia
  A few tips from professionals about moving to Croatia.
  >> Click here
  International Money Transfer
  Currency Exchange and Money Transfer Specialists
  >> Click here