Expat blog Croatia  Register now

Srsck

 Latest posts on Srsck

1988: Ik ben 14, jij bent 14  Posted on 08/18/2015
Dochterlief is begin deze maand 14 jaar oud geworden. En Karen van Dejlig besloot haar eigen Zomergasten fragmenten te delen, … Lees verder → Het bericht 1988: Ik ben 14, jij bent 14 verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Top 10 films die je nooit moet kijken!  Posted on 08/15/2015
Hoi! Ik houd van films kijken, maar er zijn een paar films die ik echt nooit meer wil zien. Omdat … Lees verder → Het bericht Top 10 films die je nooit moet kijken! verscheen eerst op SRSCK.
Read more
De leukste merken: Titlee  Posted on 08/14/2015
Eens geen kleding in onze leukste merken maar mooie subtiele sieraden. Titlee is in 2009 opgericht door de Franse ontwerpster Séverine … Lees verder → Het bericht De leukste merken: Titlee verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Lourmarin: vakantie in de Provence  Posted on 08/06/2015
Wanneer je in een dorpje op vakantie bent, is het heel anders dan wanneer je er daadwerkelijk woont. Wij gingen … Lees verder → Het bericht Lourmarin: vakantie in de Provence verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Tips: Te zware rugzak in de brugklas  Posted on 08/02/2015
Hallo! Het schooljaar gaat weer bijna beginnen, dat betekent dus ook weer schoolspullen kopen! Waar ik dit jaar heel erg … Lees verder → Het bericht Tips: Te zware rugzak in de brugklas verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Recensie van Terminator: Genisys  Posted on 07/26/2015
Hoi! Het is vakantie dus ik ben heel veel aan het chillen en leuke dingen aan het doen. Maar vorige … Lees verder → Het bericht Recensie van Terminator: Genisys verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Shop: Op vakantie  Posted on 07/24/2015
Vacation, staycation, allemaal leuk als de vakantie-sfeer er maar in zit, toch? Wij hebben al even vakantie maar het vakantiegevoel was … Lees verder → Het bericht Shop: Op vakantie verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Uitje: Avifauna in Alphen aan de Rijn  Posted on 07/20/2015
Avifauna is een vogelpark in Alphen aan de Rijn. Kennen jullie de ZomerVakantiePas? Het is een boekje dat kinderen in … Lees verder → Het bericht Uitje: Avifauna in Alphen aan de Rijn verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Review: Van der Valk Hotel Avifauna  Posted on 07/19/2015
Ik was met Krumlov, mijn kleinste man naar Avifauna. We verbleven in het Van der Valk hotel Avifauna en ik was … Lees verder → Het bericht Review: Van der Valk Hotel Avifauna verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Show all posts (10) 

 Comments

  Expatriate health insurance Croatia
  Free advice and quotation service to choose an expat health insurance in Croatia.
  >> Click here
  Flights Croatia
  The cheapest price for your Croatia flight tickets
  >> Click here
  Moving to Croatia
  A few tips from professionals about moving to Croatia.
  >> Click here
  International Money Transfer
  Currency Exchange and Money Transfer Specialists
  >> Click here
  Travel insurance Croatia
  Don't worry and travel happy across Croatia.
  >> Click here