Expat blog Croatia  Register now

Srsck

 Latest posts on Srsck

Tips: Te zware rugzak in de brugklas  Posted on 08/02/2015
Hallo! Het schooljaar gaat weer bijna beginnen, dat betekent dus ook weer schoolspullen kopen! Waar ik dit jaar heel erg … Lees verder → Het bericht Tips: Te zware rugzak in de brugklas verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Recensie van Terminator: Genisys  Posted on 07/26/2015
Hoi! Het is vakantie dus ik ben heel veel aan het chillen en leuke dingen aan het doen. Maar vorige … Lees verder → Het bericht Recensie van Terminator: Genisys verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Shop: Op vakantie  Posted on 07/24/2015
Vacation, staycation, allemaal leuk als de vakantie-sfeer er maar in zit, toch? Wij hebben al even vakantie maar het vakantiegevoel was … Lees verder → Het bericht Shop: Op vakantie verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Uitje: Avifauna in Alphen aan de Rijn  Posted on 07/20/2015
Avifauna is een vogelpark in Alphen aan de Rijn. Kennen jullie de ZomerVakantiePas? Het is een boekje dat kinderen in … Lees verder → Het bericht Uitje: Avifauna in Alphen aan de Rijn verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Review: Van der Valk Hotel Avifauna  Posted on 07/19/2015
Ik was met Krumlov, mijn kleinste man naar Avifauna. We verbleven in het Van der Valk hotel Avifauna en ik was … Lees verder → Het bericht Review: Van der Valk Hotel Avifauna verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Persoonlijk: Dag None  Posted on 07/18/2015
Mijn oma is afgelopen maandag overleden. Ze was 92, een mooie leeftijd zoals men dat noemt. Ze heeft een rijk … Lees verder → Het bericht Persoonlijk: Dag None verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Binnenstebuiten – Inside Out: Recensie  Posted on 07/17/2015
Sja en zo makkelijk als recensies me normaal gesproken afgaan, zo moeilijk vind ik het om een recensie te schrijven … Lees verder → Het bericht Binnenstebuiten – Inside Out: Recensie verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Uitje: D-Day in het Omniversum  Posted on 07/16/2015
Dit weekend was ik voor de tweede keer naar het Omniversum. Ik ging samen met mijn beste vriendin M. Het … Lees verder → Het bericht Uitje: D-Day in het Omniversum verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Naar het museum: Panorama Mesdag in Den Haag  Posted on 07/13/2015
Het was alweer een tijdje terug dat we een museum bezocht hadden dus toen we toevallig langs Panorama Mesdag liepen, besloot … Lees verder → Het bericht Naar het museum: Panorama Mesdag in Den Haag verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Show all posts (10) 

 Comments

  Expatriate health insurance Croatia
  Free advice and quotation service to choose an expat health insurance in Croatia.
  >> Click here
  Travel insurance Croatia
  Don't worry and travel happy across Croatia.
  >> Click here
  Moving to Croatia
  A few tips from professionals about moving to Croatia.
  >> Click here
  International Money Transfer
  Currency Exchange and Money Transfer Specialists
  >> Click here