Expat blog Croatia  Register now

Srsck

 Latest posts on Srsck

5 tips tegen Cito-stress!  Posted on 04/21/2015
De Cito eindtoets is weer begonnen! En dat is, voor de meeste kinderen in groep 8, best wel eng. Mijn … Lees verder → Het bericht 5 tips tegen Cito-stress! verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Top 10 Wat te doen in Brussel met kinderen  Posted on 04/17/2015
Naar Brussel met kinderen? Ik wilde even een weekendje weg met de kinderen, niet te ver maar wel ver genoeg … Lees verder → Het bericht Top 10 Wat te doen in Brussel met kinderen verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Kinderfotografie: Tanneke Peetoom  Posted on 04/15/2015
Mag ik jullie voorstellen aan Tanneke Peetoom?! Deze Nederlandse dame is fotografe en moeder van twee dochters. Deze keer geen fotografie … Lees verder → Het bericht Kinderfotografie: Tanneke Peetoom verscheen eerst op...
Read more
De Leukste Merken: Aristocrat Kids vanuit Letland  Posted on 04/14/2015
Weet je wat ik zo mooi vind aan het Letse kledingmerk Aristocrat Kids? De sfeer op de foto’s, de stijl, de … Lees verder → Het bericht De Leukste Merken: Aristocrat Kids vanuit Letland verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Shaun het Schaap, de film: Recensie  Posted on 04/06/2015
Shaun het Schaap, de film is veel leuker dan ik had verwacht! Wij wilden gisteren naar de film maar Dochterlief … Lees verder → Het bericht Shaun het Schaap, de film: Recensie verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Pasen 2015: de 10 leukste uitjes met de kids  Posted on 04/02/2015
Hopen op mooi weer voor het paaswekend want er wordt weer allerlei leuks georganiseerd door het land. Eieren zoeken, een Paasvuur … Lees verder → Het bericht Pasen 2015: de 10 leukste uitjes met de kids verscheen eerst op...
Read more
Cinderella: Recensie  Posted on 03/26/2015
Vorige week gingen we naar de Originele versie van Cinderella. De film is een mooi sprookje zonder extreme special effects … Lees verder → Het bericht Cinderella: Recensie verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Shop: Bakaccessoires bij MeinCupcake + Winactie  Posted on 03/24/2015
Of ik bakaccessoires wilde testen. Dat was de vraag. Ik twijfelde. Ex-manlief zei een keer tijdens een ruzie tegen me: … Lees verder → Het bericht Shop: Bakaccessoires bij MeinCupcake + Winactie verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Throwbackthursday op zondag: Rock Torhout en UB40  Posted on 03/22/2015
Deze foto is gemaakt tijdens het Rock Torhout festival. Ik was 10 of 11. Dat jaar traden onder andere Joe … Lees verder → Het bericht Throwbackthursday op zondag: Rock Torhout en UB40 verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Kindermodel Laneya Grace  Posted on 03/21/2015
Laneya Grace is een Amerikaans kindermodel. Ze wordt vertegenwoordigd door Wilhelmina International. Deze kleine dame is nog maar tien jaar oud … Lees verder → Het bericht Kindermodel Laneya Grace verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Show all posts (10) 

 Comments

  Expatriate health insurance Croatia
  Free advice and quotation service to choose an expat health insurance in Croatia.
  >> Click here
  Travel insurance Croatia
  Don't worry and travel happy across Croatia.
  >> Click here
  Moving to Croatia
  A few tips from professionals about moving to Croatia.
  >> Click here