Expat blog Croatia  Register now

Srsck

 Latest posts on Srsck

Nieuwe rubriek: #Throwbackthursday op zondag  Posted on 02/26/2015
Lieve mensen, ik ga wat structuur aanbrengen op Srsck. Brrrrr, ik krijg al rillingen bij het woord structuur. Dat woord … Lees verder → Het bericht Nieuwe rubriek: #Throwbackthursday op zondag verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Kinderfotografie: Dani Brubaker  Posted on 02/21/2015
Dani Brubaker is een fotografe uit Amerika die voornamelijk gespecialiseerd is in kinderfotografie. Ze heeft o.a voor Zara, Calvin Klein en H&M gewerkt. Lees verder → Het bericht Kinderfotografie: Dani Brubaker verscheen eerst op...
Read more
Inspiratie: Roze paars blauw en groen haar  Posted on 02/19/2015
Roze paarse blauwe en groene highlights? Huh? Wat? Nou, het zit zo: Dochterlief wilt roze haar, tenminste ze wilt roze highlights in d’r … Lees verder → Het bericht Inspiratie: Roze paars blauw en groen...
Read more
Recensie: De Boxtrollen – The Boxtrolls  Posted on 02/17/2015
Helaas hadden we De Boxtrollen in de bios gemist dus ik zat al een tijdje te wachten tot De Boxtrollen … Lees verder → Het bericht Recensie: De Boxtrollen – The Boxtrolls verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Shop: Valentijnsdag  Posted on 02/10/2015
Ik heb niet zo heel veel met Valentijnsdag. Te veel I love you’s 1 keer in het jaar. Teveel hartjes, rozen en … Lees verder → Het bericht Shop: Valentijnsdag verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Het advies van Dochterlief voor Valentijnsdag  Posted on 02/07/2015
Het is bijna Valentijnsdag! Hebben jullie een Valentijn? Ik niet maar ik heb alsnog veel zin in Valentijnsdag want dan … Lees verder → Het bericht Het advies van Dochterlief voor Valentijnsdag verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Joy4kidz: Recensie van een kinderboekenclub  Posted on 02/03/2015
‘Joy4kidz, de leukste kinderboekenclub’ staat er bovenaan de brieven die mijn drie kinderen kregen, uiteraard samen met drie boekenpakketten. Deze … Lees verder → Het bericht Joy4kidz: Recensie van een...
Read more
De 2015 Bucket list van Dochterlief  Posted on 02/01/2015
Het is alweer 1 maand 2015 dus ik heb een lijstje gemaakt van dingen die ik dit jaar heel graag … Lees verder → Het bericht De 2015 Bucket list van Dochterlief verscheen eerst op SRSCK.
Read more
Show all posts (10) 

 Comments

  Expatriate health insurance Croatia
  Free advice and quotation service to choose an expat health insurance in Croatia.
  >> Click here
  Travel insurance Croatia
  Don't worry and travel happy across Croatia.
  >> Click here
  Moving to Croatia
  A few tips from professionals about moving to Croatia.
  >> Click here